§ 1. INLEDANDE
1.1
  Följande villkor gäller för medlemskap på JoakimWeb och gäller tills nya villkor har satts upp.

§ 2. ANVÄNDNING
   2.1
  Du får använda JoakimWebs inloggning samt alla fördelas som hör till under förutsättning att du respekterar dessa regler som satts upp för medlemskapet.
2.2
  Endast en användare per fysisk eller juridisk person.
2.3
  Du ansvarar för allt som görs med ditt medlemskonto. Använd ett svårare lösenord. Alla lösenord krypteras, så säkerheten är bra.
2.4
  Du måste registrera dig med en korrekt och fungerande e-postadress. 

§ 3. TJÄNSTERNA SPECIFIKT
 3.1
  Din hemsida får inte innehålla något som strider mot svenska lagar eller som kan anses stötande.
3.2
  Du får inte, på något sätt, använda tjänsten i syfte att försöka överbelasta servern och ta onödiga resurser. Skulle detta mot förmodan ske kommer händelsen polisanmälas.
3.3
  Koden till BannerExchanget skall användas intakt och får inte modifieras på egen hand om inte speciellt tillstånd utfärdats. I vissa fall fungerar koden t.ex. inte om man använder xml.
3.4
  Som BannerExchange-användare placerar du koden/koderna högt placerade, direkt synliga i 1024*768 upplösning.
3.5
  Som BannerExchange-användare respekterar du de gräns på antal koder (banners) per sida som satts upp. Gränsen kan komma att ändras utan att du blir informerad.
3.6
  I BannerExchangen leder all form av fusk till direkt avstängning från BannerExchange-tjänsten.
3.7
  Du måste acceptera din gräns på 3 konton per tjänst. Behövs fler kan jag ofta ge några fler, vid behov.
3.8
  Som användare av räknartjänsten får du inte på något sätt dölja räknaren.
3.9
  Som användare av räknartjänsten får du inte heller modifiera htmlkoden för att visa själva räknaren. I undantagsfall kan det accepteras om du inte har möjlighet att ha htmlkod, men enbart i samråd med mig, webbmastern.
3.10
  Som ägare av gästböcker förmedlade genom denna tjänst, är du skyldig att övervaka & vidta åtgärder vid eventuellt publicerat gästboksinlägg som strider mot svensk lagstiftning. Du bör därför bevaka din gästbok ofta, eller ställa in i Säkerhet att du skall godkänna konsekvent varje inlägg före publicering.

§ 4. JOAKIMWEBS ANSVAR
4.1
  JoakimWeb tar inget som helst ansvar för förluster av data och information på grund av fel, avbrott eller andra störningar utanför JoakimWebs kontroll. JoakimWeb är inte skadeståndsskyldigt vid eventuell dataförlust, då tjänster och medlemskap är gratis att använda.
4.2
  JoakimWeb lagrar alla uppgifter som du anger med bra säkerhet som motsvarar PuLs krav på behandling. Själva lösenordet krypteras på ett sätt som inte går att dekryptera.
4.3
  Din e-postadress kommer ALDRIG säljas eller ges ut till e-postlistor. Som extra skydd kan du dessutom välja att dölja din e-postadress i forumet.
4.4
  JoakimWeb har rätt att ändra dessa regler utan att du blir informerad om detta. Större ändringar kommer dock att meddelas på JoakimWebs uppdateringstext.
4.5
  JoakimWeb äger rätten att, utan förvaring, stänga av dig från missbrukade delar om du bryter mot gällande medlemsvillkor. Vid större eller upprepade missbruk stängs du helt av från medlemsinloggningen. I de flesta fall meddelas du som medlem.

§ 5. MAILUTSKICK
5.1
  Du ger med detta avtal JoakimWeb rätten att skicka ut information rörande viktiga förändringar och nyheter som berör dig som användare av tjänsterna. Du kan när du vill avbryta mottagandet av utskick genom att klicka på en avsluta prenumeration-länk i utskicken.